Behandeling & management

We gaan in dit hoofdstuk uitgebreider inFoto van vrouw bij de dokter op de behandeling van diabetes.

We beginnen met het doel (of beter de doelen) van de behandeling, en komen dan vanzelf op het begrip "management".

We kijken naar de rol van het diabetes-team in "Wie doet wat?" en we bespreken het belang van de verschillende controles.

Tenslotte komt de behandeling met leefstijl-adviezen, tabletten en insuline aan de orde.

Onder "nadere informatie" vindt u nog enkele onderwerpen die dieper ingaan op wat is besproken.

Kies uw onderwerp in het menu aan de linker kant of klik op Volgende> onderaan deze pagina als u het hele hoofdstuk wilt doornemen.

Hebt u wat gehad aan deze pagina? Geef uw mening: 
Nog geen stemmen


U kunt stichting DIEP laten weten wat u van de inhoud op deze pagina vindt. Met uw mening kunnen wij de inhoud van deze website continu bijwerken en verbeteren. Als deze inhoud u heel goed geholpen heeft dan geeft u 5 sterren, heeft deze inhoud u helemaal niet geholpen dan geeft u 1 ster. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een aantal sterren tussen de 1 en de 5. Namens de stichting DIEP, hartelijk bedankt voor het geven van uw mening!

Als u wilt kunt u onderaan de pagina ook een boodschap achterlaten, klik op reactie toevoegen om dit te doen. Onze moderator bekijkt de reacties en behoudt zich het recht voor om reacties met ongepast taalgebruik of reacties die op een andere manier ongepast bevonden worden niet te plaatsen. Omdat de reacties afkomstig zijn van bezoekers is stichting DIEP niet verantwoordelijk voor onderstaande inhoud!

Laatst aangepast op: 31/12/2013 - 16:19