Leefstijl

We vertelden al het een en ander over de invloed van leefstijl opPlaatje van appel met centimeter er omheen het ontstaan van diabetes, en de relatie tussen diabetes en uw hart en vaten.

In dit hoofdstuk gaan we in op gewoonten en keuzes, en bespreken we het effect van voeding, lichaamsbeweging, gewicht en roken op uw diabetes en uw conditie.

Een gezonde leefstijl vermindert uw risicofactoren voor hart- en vaatproblemen en kan complicaties helpen voorkomen.

Stap voor stap haalbare doelen stellen blijkt de meest effectieve manier om een gezonde leefstijl op te bouwen.

Wij leggen uit hoe u dat kunt aanpakken.

Onder "nadere informatie" vindt u nog enkele onderwerpen die dieper ingaan op wat is besproken.

Kies uw onderwerp in het menu aan de linker kant of klik op Volgende> onderaan deze pagina als u het hele hoofdstuk wilt doornemen.

 

Hebt u wat gehad aan deze pagina? Geef uw mening: 
Gemiddelde beoordeling gebaseerd op: (3 stemmen)


U kunt stichting DIEP laten weten wat u van de inhoud op deze pagina vindt. Met uw mening kunnen wij de inhoud van deze website continu bijwerken en verbeteren. Als deze inhoud u heel goed geholpen heeft dan geeft u 5 sterren, heeft deze inhoud u helemaal niet geholpen dan geeft u 1 ster. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een aantal sterren tussen de 1 en de 5. Namens de stichting DIEP, hartelijk bedankt voor het geven van uw mening!

Als u wilt kunt u onderaan de pagina ook een boodschap achterlaten, klik op reactie toevoegen om dit te doen. Onze moderator bekijkt de reacties en behoudt zich het recht voor om reacties met ongepast taalgebruik of reacties die op een andere manier ongepast bevonden worden niet te plaatsen. Omdat de reacties afkomstig zijn van bezoekers is stichting DIEP niet verantwoordelijk voor onderstaande inhoud!

Laatst aangepast op: 31/12/2013 - 16:18