Hoge glucosewaarden

Afbeelding hyper symptonenWe bespreken in dit hoofdstuk een essentieel onderdeel van diabetes:
hoge bloedglucosewaarden, of "hyperglycemie". Daar begint diabetes natuurlijk mee, maar ook later kunnen allerlei factoren uw glucose-waarden doen stijgen.

Eerst beschrijven we de verschijnselen van hoge glucosewaarden, en hoe belangrijk het is na te denken over wat de oorzaak zou kunnen zijn. Dan leggen we uit we hoe u hoge waarden kunt helpen voorkómen.

We gaan ook in op de mogelijke gevolgen van langdurige hyperglycemie.

Onder "nadere informatie" vindt u nog enkele onderwerpen die dieper ingaan op wat is besproken.

Kies uw onderwerp in het menu aan de linker kant of klik op Volgende> onderaan deze pagina als u het hele hoofdstuk wilt doornemen.

 

 

Hebt u wat gehad aan deze pagina? Geef uw mening: 
Nog geen stemmen


U kunt stichting DIEP laten weten wat u van de inhoud op deze pagina vindt. Met uw mening kunnen wij de inhoud van deze website continu bijwerken en verbeteren. Als deze inhoud u heel goed geholpen heeft dan geeft u 5 sterren, heeft deze inhoud u helemaal niet geholpen dan geeft u 1 ster. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een aantal sterren tussen de 1 en de 5. Namens de stichting DIEP, hartelijk bedankt voor het geven van uw mening!

Als u wilt kunt u onderaan de pagina ook een boodschap achterlaten, klik op reactie toevoegen om dit te doen. Onze moderator bekijkt de reacties en behoudt zich het recht voor om reacties met ongepast taalgebruik of reacties die op een andere manier ongepast bevonden worden niet te plaatsen. Omdat de reacties afkomstig zijn van bezoekers is stichting DIEP niet verantwoordelijk voor onderstaande inhoud!

Laatst aangepast op: 09/03/2016 - 10:18