Leven met diabetes

Afbeelding balans. Glucose verhogende en verlagende factoren houden elkaar in balansDat ook type 2 diabetes méér is dan "een beetje suiker" zal u duidelijk zijn uit de voorgaande hoofdstukken. U hebt veel gehoord over de ziekte en de behandeling, en u weet hoe onmisbaar uw eigen inzet is voor een goed resultaat.

Maar wat betekent dat nu voor het leven van alledag? Hoe gaat u om met de kleine of grotere problemen waar u tegen aan zult lopen...?

In dit hoofdstuk bespreken we de plaats van diabetes in uw leven; wat u kunt doen om uw diabetes in balans te houden en waar u rekening mee moet houden als u wilt reizen of iets te vieren hebt. Ook seksualiteit en enkele psychische en sociale aspecten komen aan bod.

Na de samenvatting aan het eind van dit hoofdstuk kunt u onder "nadere informatie" nog enkele onderwerpen vinden die dieper ingaan op wat is besproken, of niet voor iedereen van toepassing zijn.

Hebt u wat gehad aan deze pagina? Geef uw mening: 
Nog geen stemmen


U kunt stichting DIEP laten weten wat u van de inhoud op deze pagina vindt. Met uw mening kunnen wij de inhoud van deze website continu bijwerken en verbeteren. Als deze inhoud u heel goed geholpen heeft dan geeft u 5 sterren, heeft deze inhoud u helemaal niet geholpen dan geeft u 1 ster. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een aantal sterren tussen de 1 en de 5. Namens de stichting DIEP, hartelijk bedankt voor het geven van uw mening!

Als u wilt kunt u onderaan de pagina ook een boodschap achterlaten, klik op reactie toevoegen om dit te doen. Onze moderator bekijkt de reacties en behoudt zich het recht voor om reacties met ongepast taalgebruik of reacties die op een andere manier ongepast bevonden worden niet te plaatsen. Omdat de reacties afkomstig zijn van bezoekers is stichting DIEP niet verantwoordelijk voor onderstaande inhoud!

Laatst aangepast op: 31/12/2013 - 16:37